Белтъчена торта "4 лева"

Сензационно евтин, но вкусен и ефектен домашен десерт


Начин на приготвянe
Белтъците се разбиват на гъст сняг и след това се прибавя по малко пудрата захар. Получената смес се разделя на три части. Всяка част се слага във форма за торта, дъното на която е застлана с хартия за печене. Блатът се пече в слаба фурна 10-15 мин. След като всяка кора се извади от фурната, хартията се отлепва внимателно с помощта на потопен във вряла вода нож. Шоколадовият крем се получава от добре разбитото масло, какаото, захарта, жълтъците и отделно разбитите белтъци. С крема се намазват опечените кори, тортата се украсява и се слага в хладилник.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп